„A közvetítés technikája” készségfejlesztő tréning

A tréning célja, hogy megismertesse a résztvevőket a közvetítés folyamatával és a mediáció technikáival

A közvetítés technikájára fókuszáló tréning keretében a résztvevők megismerkednek a mediáció alapjaival és a mediációs szemlélettel. A módszer megismerése mellett kiemelten fontos, hogy a résztvevők saját viszonyukat is tisztázzák a konfliktushoz és képet kapjanak saját konfliktuskezelési stratégiáikról.

A képzés során a részvevők megismerik a közvetítői eljárás folyamatát és egyes elemeit, valamint a szituációs gyakorlatokon keresztül sor kerül a mediációs készségek fejlesztésére is. A tréning során folyamatosan váltja egymást az ismeretátadás és a különböző készségfejlesztő gyakorlatok, melynek célja a résztvevők szakmai személyiségfejlődésének elősegítése.

A tréning résztvevői megismerkednek a mediáció elemeivel, szakaszaival, valamint képet kapnak a mediáció alkalmazási területeiről, azok specialitásairól. Megismerik és gyakorolják a mediátor különböző technikáit, kérdéstípusait, kommunikációs stratégiáit, melyek hozzájárulnak a vitában álló felek közötti megegyezés előmozdításához.

A résztvevők képet kapnak a mediáció különböző típusairól (pl sétáló mediáció, sokszereplős mediáció) és azok gyakorlatban való kipróbálásával tapasztalatot szereznek adekvát alkalmazásaikról.

A továbbképzés időtartama: 40 óra

Részvételi díj: 60.000.- Ft/fő, MAKAMOSZ tagoknak: 54.000.-Ft

Engedélyszám: S-05-010/2016      Pontérték: 32 kreditpont                  IM kredit: 10 kreditpont

Tervezett időpontok: 2019.

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató